Kostnadsfri signering för alla – snabbt och säkert

Vi har skapat några tjänster för kostnadsfri elektronisk signering för både företag och privatpersoner. Ladda upp dina PDF-dokument, signera med BankID och få en juridiskt hållbar signatur. Viktigt att läsa igenom frågor och svar då support inte ingår i de kostnadsfria tjänsterna.

Dela med flera som kan signera med BankID – använd min.ebox.nu

Den här tjänsten låter dig dela dokument och meddelanden med flera personer. Läs mer här eller logga in direkt och signera med hjälp av BankID.  

Idrottsföreningen

Dela protokollet med styrelsen. Eller kallelsen. Rätt mottagare kan låsa upp och signera dokumentet med BankID. Funkar förstås lika bra för bostadsrättsföreningen. Så här jobbar Amatörteaterns riksförbund.

Online-köpet

Ladda upp ditt kontrakt på min.ebox.nu. Signera med BankID. Den andra parten identifierar sig och skriver under med BankID. Klart. Så här slipper du bli lurad, vi bjuder på bästa tipsen.

Privata bilder

Privata bilder kommer inte på villovägar. Ladda upp på min.ebox.nu och rätt mottagare låser upp med BankID.

När det räcker med din signatur

Signera direkt

Har du ett dokument som ska signeras? Ladda upp det som en PDF på elektronisksignering.se/signera-direkt. Signera enkelt med BankID och spara ner filen på din dator. Snabbt och säkert! Den elektroniska signaturen är giltig inom hela EU.

l

Hästägarförsäkran

Åker du och tränar och tävlar med din häst? Här hittar du en enkel, kostnadsfri och säker lösning för att skriva på hästägarförsäkran med BankID. Det blir en juridiskt bindande underskrift i form av en PDF som du skickar till arrangören.

l

Rösta i BRF med ombud

Kan du inte delta vid årsstämman i bostadsrättsföreningen? Genom att signera en fullmakt elektroniskt kan du kostnadsfritt och enkelt rösta på årsstämman i bostadsrättsföreningen genom ombud.