Integrera elektronisk signering med dina system och hemsidor

Att integrera vår lösning för elektronisk signering är lätt. Du kan använda API eller SMTP. Det finns flera olika lösningar beroende på ditt behov, vi hjälper dig att hitta rätt!

Kom igång idag!
  • Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

API - Restful style

Självklart har vi ett RESTapi där dina tekniker får fria händer att koppla ihop både system och hemsidor med oss. Allt för att dina kunder ska få en sömlös upplevelse när de signerar dina avtal. Allt dina tekniker behöver veta finns i den här dokumentationen, kör de fast är det bara att slå oss en signal så löser vi det mesta.

Mejla från befintligt system

Kan ditt CRM-system eller din hemsida skicka mejl så kan den funktionen användas för att skicka ut avtal för signering. I adresseringen anger du om mottagaren ska få avtalet i ett SMS eller i ett mejl – skicka, så sköter vi resten! 

Signering direkt på din sida

Söker du ett superenkelt sätt att erbjuda signering på en hemsida har vi lösningen. Din sida anropar oss i bakplanet och din kund kan signera direkt, utan att lämna din sida. Den signerade filen skickar vi till dig via mejl eller API och du väljer själv hur du vill dela den med din kund. Vill du se hur det ser ut? Se exemplen Hästägarförsäkran och Rösta i BRF med ombud, prova gärna att signera och se hur det fungerar!

Elektronisk signering i praktiken

Vi har byggt två formulärsidor som vi vet är till nytta för hästägare och boende i bostadsrättsföreningar. Vi vill visa hur enkelt det kan bli när man använder elektronisk signering istället för papper och penna.
Fyll gärna i formulären och testa själv!
Vilket formulär tycker du vi ska bygga nästa gång?
Elektronisk signering av hästägarförsäkran via formulär

Hästägarförsäkran

Åker du och tränar och tävlar med din häst? Här hittar du en enkel, kostnadsfri och säker lösning för att skriva på hästägarförsäkran med BankID. Det blir en juridiskt bindande underskrift i form av en PDF som du skickar till arrangören.

 

Rösta i BRF med ombud

Kan du inte delta vid årsstämman i bostadsrättsföreningen? Genom att signera en fullmakt elektroniskt kan du kostnadsfritt och enkelt rösta på årsstämman i bostadsrättsföreningen genom ombud.