08-509 126 00 sales@tellustalk.com

Hur fungerar elektronisk signering för företag?

Svaret är – som du vill ha det.

Den här veckan sponsrar vi ett avsnitt på pigga Breakits podcast, som ger dig nya spaningar med fokus på framtidens affärer varje fredag. Breakits reportrar synar det nya näringslivet och där passar våra lättanvända företagstjänster in.

Våra tjänster för elektronisk signering för företag är inte beroende av vilken plattform du sitter på. Vi har närmare tusen kunder, allt från enmansföretag till storföretag samt kommuner och landsting. Vi anpassar våra tjänster efter kundens behov istället för tvärtom.

&

1. Skicka avtalet

Skicka direkt från din mejl, från webbinloggningen eller ett system. Välj om mottagaren ska få meddelandet som ett SMS eller ett mejl. Sedan är det bara att skicka!

j

2. Mottagaren signerar

Mottagaren öppnar sitt meddelande antingen i mobilen eller på datorn och kan enkelt signera med BankID. Sedan låser vi dokumentet så att det är skyddat mot ändringar.

'

3. Avtalet kommer till dig

Du följer enkelt statusen för ditt avtal på webben och ser när mottagaren öppnat och läst ditt meddelande och så snart signeringen är klar har du den i din mejl.

När kan man använda elektronisk signering?

Efter drygt 20 år har vi lärt oss vad både små och stora företag vill ha. Vi gör ingen skillnad på kunder, alla är lika viktiga.

Hantverkare

Vi har hantverkare som på plats hos kunden vill kunna skicka ut ett avtal med hjälp av SMS och kunna se i realtid att kontraktet är underskrivet.

Hälso- och sjukvård

Vi har vårdföretagen som skickar ut anställningskontrakt både till timvikarier och fast anställda. Där är det skönt att sköta utskicken från dator och mottagaren får det som ett SMS. Det ger snabb och säker hantering.

Fastighetsförvaltning

Vi har fastighetsbolagen som byggt in signeringstjänsten i sina system. Där kan de anställda skicka ut kontrakt för elektronisk signering utan att visa sina personnummer. 

Greencounsel har integrerat elektronisk signering för företag i sina tjänster

Jurist byggde in signeringstjänster

Legaltech-företaget Greencounsel och grundaren och juristen Christina Blomkvist hittade rätt med våra tjänster för elektronisk signering och utskick av SMS. Nu är våra tjänster inbyggda i hennes plattform David som består av 40 000 rader kod. Läs mer i vår företagsblogg

Varför ska du välja oss?

  • Enkelt att använda, både för dig och din kund
  • Säker och stabil, byggd på över 20 års erfarenhet
  • Vi ligger i framkant vad gäller tekniken bakom elektronisk signering
  • Signering med BankID ger en säker identifiering
  • Vi levererar en EU-godkänd och framtidssäkrad signerad fil
  • Du får en helt fristående fil som enkelt kan valideras av tredje part och arkiveras var du vill
  • Det är enkelt att integrera mot system och hemsidor
  • Du kan signera för företaget med våra kvalificerade certifikat
  • Vi finns här för dig dygnet runt, alla dagar, året om

Kom igång idag

Glad för alla fördelar med att välja elektronisk signering för företag