08-509 126 00 sales@tellustalk.com

Integrera elektronisk signering med dina system och hemsidor

Att integrera vår lösning för elektronisk signering är lätt. Du kan använda API, SMTP eller länka till en sida vi bygger och hostar åt dig. Det finns flera olika lösningar beroende på ditt behov, vi hjälper dig att hitta rätt!

Testa våra tjänster!

API - Restful style

Självklart har vi ett RESTapi där dina tekniker får fria händer att koppla ihop både system och hemsidor med oss. Allt för att dina kunder ska få en sömlös upplevelse när de signerar dina avtal. Allt dina tekniker behöver veta finns i den här dokumentationen, kör de fast är det bara att slå oss en signal så löser vi det mesta.

Använd mejlen i systemet

Kan ditt system eller din hemsida skicka mejl så kan den funktionen användas för att skicka ut avtal för signering. I adresseringen anger du om mottagaren ska få avtalet i ett SMS eller i ett mejl – skicka, så sköter vi resten! Det fungerar precis som när du skickar från din egen mejl.

Länka till en fristående sida

Söker du ett superenkelt sätt att erbjuda signering på en hemsida har vi lösningen. Vi bygger en sida åt dig som du sedan länkar till från din egen hemsida. Den signerade filen skickar vi till dig via mejl eller API. Vill du se hur det ser ut? Se exemplen Hästägarförsäkran och Rösta i BRF med ombud, prova gärna att signera och se hur det fungerar!