Kostnadsfria signeringstjänster – hur hänger det ihop?

Vi på TellusTalk har varit experter på kommunikationslösningar för företag i över 20 år. Vi har kommuner, statliga verk, landsting och privata företag som kunder. Vi sätter alltid kvalitet, tillgänglighet och säkerhet i första rummet.
 
Vi tror på att låta människor prova kostnadsfritt för att själva upptäcka hur bra våra tjänster är. Vi tror nämligen att nöjda människor berättar för andra om tjänster som de tycker är bra – och så får vi fler företagskunder i förlängningen.
 
Våra kostnadsfria tjänster är i vissa fall tänkta som exempel på hur man kan göra och i vissa fall är de enklare varianter med lite färre funktioner än man får med ett företagsabonnemang.
 
 
Våra kunder köper ofta SMS-, mejl– eller faxtjänster från oss och då ingår elektronisk signering. Med ett abonnemang hos oss kan du skicka ut begäran om signering från din mejlkorg. Att skicka från en webbinloggning går lika bra.
 
Mottagaren får din begäran om signering via SMS eller mejl och kan signera med BankID med några klick. Den signerade filen skickas direkt tillbaka till din mejl.
 
Ska fler skriva på? Inga problem, du skickar en begäran till fler personer samtidigt, signaturerna läggs löpande till dokumentet och ger dig en fil med samtliga signaturer.
 
Ingen av våra tjänster kräver installation. Vill du integrera oss med dina system är det enkelt, vi fungerar lika bra med lokalt installerade program som med webbsidor.
 
Vänliga hälsningar Jessica Pietsch, teamleader på TellusTalk
 
PS! Här hittar du alla våra kostnadsfria tjänster, testa om det är något som du kan ha användning av, och tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på ett företagsabonnemang.