Om oss

Elektronisk signering – en del av TellusTalks tjänster

Vi på TellusTalk har varit experter på kommunikationslösningar för företag i över 20 år. Vi levererar meddelandetjänster via internet till kommuner, statliga verk, landsting och privata företag. Vi sätter alltid kvalitet, tillgänglighet och säkerhet i första rummet.

Vi har en användarvänlig och samtidigt tekniskt avancerad och driftsäker plattform som vi utvecklar själva. Denna plattform nås via flera kanaler, såsom mejl, en webb gateway och API-anrop av olika slag, detta gör den väldigt enkel att integrera i många olika system.

Genom plattformen kan våra kunder skicka ut SMS, Länk-SMS, Tal-SMS, MMS, mejl och fax med en stor variation av innehåll och funktioner. Elektronisk signering ingår som en del i abonnemanget. På samma säkra plattform erbjuder vi även några kostnadsfria tjänster för elektronisk signering.

Idag har TellusTalk över 1000 kunder av varierande storlek och spridda inom de flesta branscher i ett stort antal länder. TellusTalks tjänster används inom till exempel hälso- och sjukvård, transport och logistik, bemanning, IT-drift, larmhantering, besiktning, marknadsföring, nyhetsbrev och säkerhet.

TellusTalk AB är privatägt och företagsgruppen omsätter ca 150 MSEK. Verksamheten har visat vinst sedan 2002 och är sedan 2006 rankat i UCs allra högsta kreditvärdighet.

Läs gärna mer om våra övriga tjänster på www.tellustalk.com

Vill du veta mer om elektronisk signering?

  • Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Vill du hålla dig uppdaterad om våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Jessica Pietsch, teamleader på TellusTalk berättar om oss